Anže Zorman

Anže Zorman, dr. med.

Anže Zorman, dr.med. je diplomiral na Medicinski univerzi v Ljubljani. Pripravništvo je opravil v Zdravstvenem domu Novo Mesto v Sloveniji, od leta 2013 do 2015 pa je v Zdravstvenem domu Sežana opravljal medicino kot splošni zdravnik in zdravnik v nujnih primerih. Podjetju Fotona, ki izdeluje laserje in se uvršča v sam vrh laserske tehnologije v medicinske namene, se je leta 2015 pridružil kot klinični strokovnjak, specializiran za dermatologijo, estetiko in kirurgijo. Od takrat dr. Zorman sodeluje pri razvoju novih aplikacij in izobraževanju uporabnikov. Je tudi raziskovalec in redni predavatelj pri LA&HA.

Izobraževal se je na večjih svetovnih kongresih, kot so ESLD (European Society for Lasers and Energy Based Devices), EADV (European Academy of Dermatology and Venereology) in na IMCAS-u (International Master Course on Aging Science). Prav tako je sam predaval na kongresih, kot sta DASIL (Dermatologic Aesthetic Surgery International League) in ISDS (International Society for Dermatologic and Aesthetic Surgery).

Vodi predavanja in izobražuje zdravnike v zvezi z lasersko tehnologijo v medicinske namene po vsem svetu, med drugim je v ta namen obiskal tudi Melbourne, Dallas, Mykonos, London (Royal Society of Medicine), Stockholm, Milano, Tallin in Opatijo.

Zdravnik vam bo ob prvem srečanju svetoval, kateri posegi so primerni in priporočljivi za vas. Natančno vam bomo tudi razložili vse prednosti in morebitne pomanjkljivosti postopkov, ki jih nudimo. Zagotavljamo vam vrhunsko opravljene storitve. Pred obiskom vas prosimo, da nas pokličete ali na spletni strani izpolnite elektronski obrazec za naročilo.

CERTIFIKATI

PUBLIKACIJE

DOBRODELNOST

031 701 774
Facebook
Instagram