Lasersko odstranjevanje bradavic

Bradavice so pogosta, a nenevarna okužba kože ali sluznic, ki jo povzroča humani papiloma virus.

Virus se med ljudmi prenaša z dotikom, lahko pa tudi posredno preko predmetov ali okuženih tal. Bradavice so majhni, večinoma nekaj milimetrov veliki kožni izrastki z neravno, hrapavo površino. Najpogosteje se pojavljajo pri otrocih, največkrat na rokah ali stopalih; lahko pa se pojavijo tudi kasneje v življenju in na drugih delih telesa. Načinov odstranjevanja bradavic je veliko, starejši postopek zamrzovanja s tekočim dušikom je sicer dokaj uspešen, vendar relativno uničujoč za okolno tkivo in povezan s pogosto bolečino v dneh po terapiji. Laserska terapija je enako učinkovita, hkrati pa je bolj selektivna, ter z manj intenzivno bolečino tako tekom terapije kot tudi v dneh po njej.

Trajanje terapije: Do 15 min za eno bradavico

Število terapij: odvisno od velikosti, števila, starosti bradavice  (v povprečju 2–3)

Pred terapijo: Posebna nega pred terapijo ni potrebna, zaželeno je tanjšanje bradavice (kemično ali mehansko).

Po terapiji: Obsevani predel je lahko nekoliko boleč, predvsem ob pritisku/hoji približno 24 ur po posegu, zaželeno je nadaljnje tanjšanje bradavice (kemično ali mehansko).

Ostalo:

 • Laserski žarek je usmerjen samo v bradavico, zato je okolno tkivo praktično neprizadeto.
 • Poseg najpogosteje opravimo brez lokalne anestezije, razen v primerih, ko so zajete večje površine ali so spremembe večje.
 • Za zmanjšanje neprijetnosti med posegom, obsevani predel hladimo.
 • Terapija je lahko neprijetna, ob laserskem strelu se pojavi kratek vroč in zbadajoč občutek.

Cena: od 60 € naprej

Primer

NM_Before_After1
Prej
NM_Before_After3
Potem
Medilase Laserska Klinika! Medilase – Laserska estetika, pomlajevanje, dermatologija, akne, strije. medilase-before-after--krog
1_1_bradavica-medilase-01
Prej
1_2_bradavica
Potem
Medilase Laserska Klinika! Medilase – Laserska estetika, pomlajevanje, dermatologija, akne, strije. medilase-before-after--krog
medilase-odstranjevanje-bradavic-03a
Prej
medilase-odstranjevanje-bradavic-03b
Potem
Medilase Laserska Klinika! Medilase – Laserska estetika, pomlajevanje, dermatologija, akne, strije. medilase-before-after--krog

Te fotografije prikazujejo resnično stanje pred in po postopku. Fotografije niso retuširane ali profesionalno obdelane, da ne zavajamo pričakovanj strank. Rezultati vsakega postopka se lahko razlikujejo glede na posameznika, njegovo starost, strukturo kože ali težave, ki jo ima. Posledično Medilase – laserska klinika ne more zagotoviti enakih rezultatov pri vsakem posamezniku.

Lasersko odstranjevanje bradavic na stopalih in rokah
PodročjeCenaŠt. Posegov
Večja bradavica80€ - 140€1-5
Manjša bradavica60€ - 80€1-5

Zagotovite si svoj termin s klicem na
+386 31 701 774
ali pa nam pošljite spodnji kontaktni obrazec

Zagotovite si svoj termin s klicem na
+386 31 701 774
ali pa nam pošljite spodnji kontaktni obrazec

NAROČITE SE NA PREGLED

  Priloži datoteko (dovoljeni formati: PDF, JPG, DOCX, DOC)


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@medilase.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo MEDILASE d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravno obvestilo.

  partneri-medilase-fotona

  PUBLIKACIJE

  031 701 774
  Facebook
  Instagram