Bolezni kože

Ena najpogostejših težav so težave s kožo, ki lahko segajo od ene lezije do razširjenega izpuščaja

Prav vsak od nas ima v določenem obdobju svojega življenja kakšno težavo s kožo, ki jo lahko reši dermatolog. To so lahko alergije, znamenja, luskavica, akne, težave z lasmi in nohti, revmatološke bolezni na koži in še marsikaj.

Dermatolog je zdravnik, ki je specializiran za diagnosticiranje in zdravljenje zelo obsežnega spektra bolezni kože. V naši kliniki težave rešujemo celostno, saj se na pregledu zdravnik pogovori z vami o začetku in poteku bolezni, o drugih sočasnih boleznih, o boleznih ali stanjih, ki se pojavljajo v družini, o zdravilih, ki jih jemljete, posebnih dietah, prehranskih dodatkih, domačih mazilih in terapiji, ki ste jo prejemali do sedaj. Če je možno, na pregled s seboj prinesete obstoječe izvide, katere imate od drugih zdravnikov.

Hkrati z iskanjem vzroka za vaše težave s kožo začnemo izvajati tudi terapijo, ki blaži simptome in tako izboljša vaš vsakdan. Vzamemo si čas in poiščemo pravo rešitev za vas. Čakalne dobe za pregled so kratke, tako za odrasle kot za otroke je pri nas poskrbljeno.

Cena pregleda: od 80 € – 120 €

Zagotovite si svoj termin s klicem na
+386 31 701 774
ali pa nam pošljite spodnji kontaktni obrazec

Zagotovite si svoj termin s klicem na
+386 31 701 774
ali pa nam pošljite spodnji kontaktni obrazec

NAROČITE SE NA PREGLED

  Priloži datoteko (dovoljeni formati: PDF, JPG, DOCX, DOC)


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@medilase.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo MEDILASE d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravno obvestilo.

  partneri-medilase-fotona

  PUBLIKACIJE

  031 701 774
  Facebook
  Instagram