Otroška dermatologija

Dermatološki pregled mladostnika, otroka ali dojenčka

Otroci so naše bogastvo. Na srečo njihove kožne bolezni praviloma hitro opazimo in poiščemo pomoč, včasih celo otroci sami povedo, da jih nekaj peče, srbi ali boli.

V naši dermatološki ambulanti zdravimo večje in manjše otroke, mladostnike in tudi dojenčke. Pri tem se še posebej potrudimo za njihovo čim boljše počutje. Pregled opravimo brez odvečnega čakanja in z mirnim ter prijaznim pristopom.

Koža dojenčkov, otrok in mladostnikov je edinstvena in pogosto zahteva prilagoditve zdravljenja za obravnavo enakih stanj kot pri odraslih. Pri otrocih so najpogostejše težave z nalezljivimi boleznimi, od virusnih bradavic do okužb z bakterijami ali glivami. Veliko otrok ima težave z alergijami ali imunsko pogojenimi boleznimi, ki se pogosto kažejo s kožnimi simptomi. Med temi je v otroški dobi najpogostejši atopijski dermatitis, na področju katerega medicina v zadnjih letih hitro in uspešno napreduje, predvsem pri zdravljenju.
Otroci zbolevajo tudi z luskavico, imajo druge prirojene ali pridobljene kožne bolezni, pigmentna in žilna znamenja.

V Medilasu zagotavljamo inovativne in sočutne načine zdravljenja za nego kože za pediatrične bolnike z različnimi dermatološkimi boleznimi. Zavedamo se, da je zdravljenje teh stanj lahko izziv ter da lahko pri otrocih in starših povzroča tesnobo in stisko. Tukaj smo, da poskrbimo, da se vaš otrok počuti sproščeno, in zagotovimo uspešno zdravljenje, ki povzroči hitro olajšanje simptomov. Potrudimo se, da je vašemu otroku med obiskom pri nas čim bolj prijetno. Pri tem uporabljamo celostni pristop, preučimo vse dostopne informacije, iščemo vzroke težav, zdravimo oziroma blažimo simptome s pravim in strokovnim pristopom, navodili in pojasnili o bolezni ter ustrezni negi, predpisovanjem receptom in po potrebi ustreznim zdravljenjem.

Na pregledu je obvezna prisotnost vsaj enega od staršev ali skrbnikov, ki tudi razpolaga s kar največ zdravstvenimi informacijami o svojem otroku.

 

Cena: 80€ – 120€

Zagotovite si svoj termin s klicem na
+386 31 701 774
ali pa nam pošljite spodnji kontaktni obrazec

Zagotovite si svoj termin s klicem na
+386 31 701 774
ali pa nam pošljite spodnji kontaktni obrazec

NAROČITE SE NA PREGLED

  Priloži datoteko (dovoljeni formati: PDF, JPG, DOCX, DOC)


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@medilase.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo MEDILASE d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravno obvestilo.

  partneri-medilase-fotona

  PUBLIKACIJE

  031 701 774
  Facebook
  Instagram