Pravno obvestilo

Vsi posegi, ki jih izvajamo pri nas, imajo svoje omejitve, kontraindikcije, lahko se pojavijo tudi stranski učinki in zapleti; končni rezultati posegov se pri različnih uporabnikih lahko razlikujejo, zato se je pred posegom potrebno posvetovati s svojim zdravnikom ter pridobiti vse potrebne informacije in odgovore na vprašanja.

Izvajalec storitev in posegov ne prevzema nobene odgovornosti za izid in učinek opravljenih posegov ter stranske učinke in morebitne zaplete. Vsi posegi so opravljeni izključno na podlagi privolitve uporabnika v poseg, ki bo dana svobodno, uporabnik pa bo zagotovil, da je razumel pomen in posledice privolitve ter ustna in pisna navodila, ki jih je prejel.

Vsebina te spletne strani je namenjena zgolj pridobivanju splošnih informacij o storitvah, ki jih nudimo in ni nadomestilo za ustrezen pregled pri zdravniku strokovnjaku. Pred uporabo informacij s te spletne strani se predhodno posvetujte z zdravnikom.

Čeprav se trudimo sproti posodabljati informacije na tej spletni strani, ne jamčimo za točnost, celovitost in ažurnost informacij, podatkov ter vsebin, ki so vsebovane na tej spletni strani. Vsebina strani je last podjetja Medilase d.o.o..

031 701 774
Facebook
Instagram