Dermalna polnila (filerji) in botulin toksin (Botox)

Veliko večino globokih, statičnih gub na obrazu lahko uspešno odpravimo ali omilimo

Gube lahko odpravimo ali omilimo z mehkotkivnimi polnili z zamreženo hialuronsko kislino, ki je naravna sestavina našega telesa. Tako odpravljamo na primer gube ob nosu in na bradi, licem povrnemo polnost, linijo in polepšamo predel pod očmi – izboljšamo izgled podočnjakov, senc in omilimo udrtine na koži. Encim v našem telesu sicer učinkovino postopoma razgradi, zato efekt čez daljši čas izgine in postopek ponovimo, vendar je ob tem stimulirana tudi izgradnja lastnega kolagena zato se gubice bolj počasi tvorijo.

V naši dermatološki ambulanti opravljamo tudi aplikacije botoksa. Z njim gladimo mimične gubice, torej tiste, ki jih povzroča gibanje obraznih mišic. Učinek dosežemo pri tretiranju gub na čelu, gub od mrščenja med obrvmi, smejalnih gubic okrog oči in prečnih gubic na vratu.

Obraz je videti gladek, pomlajen in spočit ter tudi na dolgi rok lepši, ugodnejši in pomlajen.

Trajanje terapije: od 20 – 45 min.

Število terapij: trajanje učinka je odvisno od uporabljenega preparata, v povprečju pa od 6 do 12 mesecev.

Pred terapijo: ni potrebna posebna priprava pred terapijo.

Po terapiji: na dan posega se odsvetuje povečana fizična aktivnost, obisk savne. Področje tudi ni priporočljivo masirati.

Ostalo:

 • Dermatolog vas temeljito pregleda in določi, kam vbrizgati polnilo ali botoks.
 • Uporabljamo varna in preverjena polnila in botoks, odobrena s strani FDA – ameriške agencije za zdravila.
 • Postopek za polnila izvedemo s sočasno uporabo anestetika, zato ni boleč. Uporabljamo štiri različne stopnje gostote polnila. Tega vbrizgamo v izbrane predele. Ob enem obisku uporabimo 1 do 4 ml preparata.
 • S hialuronskimi polnili torej izvajamo tudi: povečanje, poudarjanje in oblikovanje roba ustnic, izboljšanje videza predela pod očmi – podočnjakov, pomlajevanje kože s skinboosterji.
 • Raztopino z botoksom s tanko iglo vbrizgamo na natančno določena mesta v mišicah obraza in jim tako za omejen čas preprečimo krčenje, gubanje.
 • Za preprečevanje prekomernega potenja lahko uporabimo aplikacije botoksa.

Cena: od 220 – 500 €

Botoks in filerji
PodročjeCenaŠt. Posegov
Botulinum toxin (med obrvmi)150€1
Botulinum toxin (okoli oči)200€1
Botulinum toxin (celo čelo)350€1
Botulinum toxin (pazduhi)400 € - 500€1
Filer 1ml (Belotero™)350 €1

Zagotovite si svoj termin s klicem na
+386 31 701 774
ali pa nam pošljite spodnji kontaktni obrazec

Zagotovite si svoj termin s klicem na
+386 31 701 774
ali pa nam pošljite spodnji kontaktni obrazec

NAROČITE SE NA PREGLED

  Priloži datoteko (dovoljeni formati: PDF, JPG, DOCX, DOC)


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@medilase.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo MEDILASE d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravno obvestilo.

  partneri-medilase-fotona

  PUBLIKACIJE

  031 701 774
  Facebook
  Instagram