Laserski poseg za glivično spremenjene nohte in kožo

Na nohtih se pogosto pojavijo neprijetne glivične infekcije, ki predstavljajo estetski in zdravstveni problem.

Onihomikoza ali glivična okužba nohtov se lahko pojavi kot belkasta ali rumenkasta packa pod vrhom nohta, s širjenjem gliv pa lahko pride do razbarvanja in zadebelitve nohta. Noht ob dolgotrajnejši infekciji postane krhek, lomljiv in vizualno spremenjen. Zdravljenje glivičnih infekcij nohtov je lahko trdovratno, nemalokrat se obolenje tudi ponavlja. Obstaja več možnosti zdravljenja; od antimikotičnih mazil in krem do oralnih antimikotikov, ki jih predpiše zdravnik. V zadnjih letih je vse bolj priljubljena naravna metoda zdravljenja z lasersko svetlobo. Uporablja se predvsem laser Nd:YAG, saj so glivice občutljive na lasersko svetlobo, ki enakomerno segreva globoke strukture nohta in nohtne plošče, s čimer uničuje glivice ter njihove spore. Laser ne poškoduje nohta ali obnohtne kože.

Trajanje terapije: Terapija traja od 15-20 min

Število terapij: Predvideno število terapij je šest, enkrat na mesec, kasneje po potrebi.

Pred terapijo: Na poseg prinesite svežo obutev ali čevlje, ki so bili predhodno 48 ur v zmrzovalniku, ter sveže nogavice, oprane pri 60 °C ali več.

Po terapiji: Stranka lahko po terapiji normalno nadaljuje s svojimi dejavnostmi. Med terapijami lahko za preventivo uporabljate kremo Lamisil, lak Onytech, lak Loceryl, Canesten ali Canespor ter Spitaderm oziroma podobno učinkovino za razkuževanje površin in plastičnih obuval.

Ostalo:

 • Pri terapiji je čutiti toploto.
 • Po posegu ni videti sprememb, nohti ostanejo v enakem stanju.
 • Tekom rasti nohtov se bodo začele kazati spremembe (rast zdravega nohta).
 • Nožni nohti rastejo zelo počasi, zato lahko traja do dve leti, da nov noht v celoti zraste.
 • Uporaba lastne brisače in obuval, kot so copati.
 • Menjava nogavic vsak dan.
 • Pri negi nohtov naj stranka uporabi škarjice, ki jih lahko po vsaki uporabi razkuži.
 • Pilice naj bodo za enkratno uporabo.

Cena: 50 € za eno trapijo

Primer

Nohti-Prej_Potem1
Prej
Nohti-Prej_Potem-2
Potem
Medilase Laserska Klinika! Medilase – Laserska estetika, pomlajevanje, dermatologija, akne, strije. medilase-before-after--krog
medilase-odstranjevanje-glivic--Noht-2-1
Prej
medilase-odstranjevanje-glivic--Noht-2-2
Potem
Medilase Laserska Klinika! Medilase – Laserska estetika, pomlajevanje, dermatologija, akne, strije. medilase-before-after--krog
medilase-odstranjevanje-glivic--Noht
Prej
medilase-odstranjevanje-glivic--Noht
Potem
Medilase Laserska Klinika! Medilase – Laserska estetika, pomlajevanje, dermatologija, akne, strije. medilase-before-after--krog
Te fotografije prikazujejo resnično stanje pred in po postopku. Fotografije niso retuširane ali profesionalno obdelane, da ne zavajamo pričakovanj strank. Rezultati vsakega postopka se lahko razlikujejo glede na posameznika, njegovo starost, strukturo kože ali težave, ki jo ima. Posledično Medilase – laserska klinika ne more zagotoviti enakih rezultatov pri vsakem posamezniku.
Lasersko zdravljenje glivičnih sprememb
PodročjeCenaŠtevilo posegovCena paketa 5+1
Glivice na rokah50€6 - 10 250€
Glivice na nogah50€6 - 10 250€
Glivice na koži stopal90€6 - 10 450€

Zagotovite si svoj termin s klicem na
+386 31 701 774
ali pa nam pošljite spodnji kontaktni obrazec

Zagotovite si svoj termin s klicem na
+386 31 701 774
ali pa nam pošljite spodnji kontaktni obrazec

NAROČITE SE NA PREGLED

  Priloži datoteko (dovoljeni formati: PDF, JPG, DOCX, DOC)


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@medilase.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo MEDILASE d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravno obvestilo.

  partneri-medilase-fotona

  PUBLIKACIJE

  031 701 774
  Facebook
  Instagram