Špela Elizabetha Ulaga, dr.med., spec. dermatovenerologije

Špela Elizabetha Ulaga, dr.med., spec. dermatovenerologije

Špela Elizabetha Ulaga uporablja celostni pristop. Vsakemu obiskovalcu se posveti, temeljito preuči vzroke pacientovih težav ter najde rešitev, ki mu najbolj ustreza. S svojo strokovnostjo in nenehnimi izobraževanje stremi k temu, da se osebe počutijo dobro in da odpravi težave, s katerimi se soočajo. Je specialistka za delo z laserji in digitalnimi pregledovanji znamenj.

Gimnazijo Lava v Celju je leta 1998 zaključila kot zlata maturantka. Vpisala se je na Medicinsko fakulteto Univerze v Ljubljani. Diplomirala je leta 2005 kot doktorica medicine. V študentskih letih je opravila dve strokovni enomesečni izmenjavi na kardiološkem oddelku Klinike Wiesbaden v Nemčiji in na splošnem internističnem oddelku bolnišnice v Atenah. Opravila je izredni program na Srednji šoli za farmacijo, kozmetiko in zobotehniko v Ljubljani in pridobila naziv kozmetični tehnik.

Pripravništvo in sekundariat je opravljala v Splošni bolnišnici Celje. Leta 2005 je opravila strokovni izpit. Sledila je 4-letna specializacija iz dermatovenerologije. Specialistični izpit je opravila marca 2010 na Dermatovenerološki kliniki Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana. V tem času se je udeleževala domačih in tuji strokovnih izobraževanj in kongresov (Graz-Avstrija, Kiel-Nemčija, Dubai-ZAE, Praga-Češka, Reka-Hrvaška). Trenutno zaključuje 2. letnik podiplomskega študija za doktorat znanosti s področja dermatoonkologije na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Je članica Združenja slovenskih dermatovenerologov (ZSD) in Evropskega združenja dermatovenerologov (EADV). Do sedaj je službovala na Dermatološkem oddelku Splošne bolnišnice Celje, v Zdravstvenem domu Velenje, Kirurškem Sanatoriju Rožna Dolina Ljubljana in Medicinskem centru Ljubljana ter imela svoje podjetje Profiderma.

Najbolj sem vesela, ko stranke po zdravljenju z laserjem povedo, kako zadovoljne so s terapijo in rezultatom, pa če gre za zdravstveni ali estetski problem, ki ga izboljšujemo. To me navdaja s ponosom in izpolnjuje, saj s tem ne pomagam le njim, ampak tudi sama dosežem strokovni rezultat in osebno zadovoljstvo.

POVEZAVE

PUBLIKACIJE

DOBRODELNOST

031 701 774
Facebook
Instagram