Jernej Kukovič, dr.med., spec. derm.

Jernej Kukovič, dr.med., spec. derm.

Jernej Kukovič je specialist dermatovenerolog, ki se usmerjeno ukvarja z lasersko dermatologijo in estetiko, dermatoonkologijo in dermatokirurgijo. Medicino je študiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani, pripravništvo pa opravljal na Kirurški kliniki UKC Ljubljana. Po fakulteti je bil sobni zdravnik na Kliničnem oddelku za plastično, rekonstrukcijsko, estetsko kirugijo in opekline. Specializacijo iz dermatovenerologije je opravljal na Dermatovenerološki kliniki UKC Ljubljana.

Izobraževal se je še na dodiplomskem študiju na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani in se vključeval v razvoj medicinskega software-a. Leta 2013 se je pridružil podjetju Fotona kot raziskovalec in predavatelj za Laser and Health Academy.

Najbolj sem vesela, ko stranke po zdravljenju z laserjem povedo, kako zadovoljne so s terapijo in rezultatom, pa če gre za zdravstveni ali estetski problem, ki ga izboljšujemo. To me navdaja s ponosom in izpolnjuje, saj s tem ne pomagam le njim, ampak tudi sama dosežem strokovni rezultat in osebno zadovoljstvo.

CERTIFIKATI

PUBLIKACIJE

DOBRODELNOST

031 701 774
Facebook
Instagram