Jasna Blaha, dr. med.

Jasna Blaha, dr. med.

Dr. Jasna Blaha je zaključila študij medicine na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Po pridobitvi licence za delo je postala zasebna zdravnica na področju splošne medicine in se je ob svoji splošni medicinski praksi uveljavila kot specialistka za delo s sodobnimi medicinskimi laserji.

Delo z laserji je pričela opravljati v sodelovanju s slovensko tovarno laserskih aparatov Fotona d.d., kjer je imela kot njihov referenčni zdravnik možnost odkrivati prednosti uporabe laserske tehnologije pri zdravljenju in odpravljanju motečih sprememb na koži. S svojim znanjem in izkušnjami pri delu z laserji je s svojimi predavanji izobraževala zdravnike tako doma kot po svetu. Dr. Blaha je članica akademije za lasersko medicino skupaj z eminentnimi strokovnjaki na tem področju. Pogosto se udeležuje konferenc, seminarjev in delavnic v zvezi z estetsko medicino. Njeno delo je podkrepljeno z znanjem in dolgoletnimi izkušnjami na področju trajnega odstranjevanja dlak, motečih žilnih sprememb, pomlajevanja kože, zdravljenja aken, glivičnih bolezni nohtov in bradavic.

Najbolj sem vesela, ko stranke po zdravljenju z laserjem povedo, kako zadovoljne so s terapijo in rezultatom, pa če gre za zdravstveni ali estetski problem, ki ga izboljšujemo. To me navdaja s ponosom in izpolnjuje, saj s tem ne pomagam le njim, ampak tudi sama dosežem strokovni rezultat in osebno zadovoljstvo.

CERTIFIKATI

PUBLIKACIJE

DOBRODELNOST

031 701 774
Facebook
Instagram