Laserski poseg za obnovitev in povrnitev las

Prekomerno izpadanje las in plešavost je težava moških in žensk

Obnova las z uporabo medicinskih estetskih laserjev Fotona je revolucionarna nega, ki stimulira mirujoče lasne mešičke z nadzorovanim in nežnim segrevanjem. Ta obnovitvena tehnika spodbuja metabolizem, hkrati pa poveča pretok krvi v lasišče, kar ima za posledico naravno rast las. V nekaterih primerih vam lahko dermatolog svetuje, da fotonin laserski tretma za obnovo las združite s tretmajem za obnovo las PRP za optimalne rezultate.

Tehnologija Fotona je prepoznana po svoji učinkovitosti, visoki učinkovitosti in dokazanih rezultatih, ki strankam omogočajo nebolečo izkušnjo zdravljenja z zaželenimi rezultati. Laserski sistem Fotona je eden najboljših naprednih laserskih sistemov na svetu, za katerega je znano, da zdravi širok spekter zdravstvenih in estetskih težav in stanj. Dokazano je, da tehnologija zagotavlja varne rezultate, ki niso le zelo učinkoviti, ampak tudi minimalno invazivni, saj pacientom zagotavljajo zelo minimalen čas izpadov. Klinično dokazano je, da so laserski tretmaji Fotona primerni za vse tipe kože in las.

Trajanje terapije: terapija traja do 30 minut.

Število terapij: predvideno število terapij je 6-10, v intervalih 2-4 tedne.

Pred terapijo: na poseg je treba priti z opranimi lasmi.

Po terapiji: Po terapiji uporabljamo šampone in sestavine na koži lasišča po nasvetu zdravnika. 48 ur po postopku si ne umivajte lasišča. Izogibajte se telesnim aktivnostim vsaj 24 ur po posegu.

Ostalo:

 • Terapija ni neprijetna, čutiti je samo toploto.
 • Po posegu ne bo na koži lasišča videti bistvenih sprememb, prav tako ne bo izpadanja las.
 • 24 ur po postopku je lahko lasišče rahlo rožnate barve, kar je povsem normalno.
 • Lase si lahko umijete isti dan.
 • Obdelano območje se lahko počuti tesno in/ali oteklo, koža na predelu pa se lahko lušči, vendar se ti simptomi v nekaj dneh po posegu zmanjšajo
 • Po posegu priporočamo izogibanje neposrednemu soncu oz. uporabo zaščitnih pokrival, uporabo zaščitne kreme (SPF 50+) v kolikor je predel čisto brez las.
 • Uporaba medicinskih laserjev Fotona daje rezultate, ki se razlikujejo od osebe do osebe, vendar naj bi tretirano območje prineslo zaželene rezultate z novo rastjo las v prvih nekaj mesecih po zdravljenju.

Cena: od 100€ na poseg

Lasišče
PodročjeCenaŠt. Posegov
PRP – BCT - Lasišče350€4 - 6
Laserski poseg za lasišče100€8 - 10

Zagotovite si svoj termin s klicem na
+386 31 701 774
ali pa nam pošljite spodnji kontaktni obrazec

Zagotovite si svoj termin s klicem na
+386 31 701 774
ali pa nam pošljite spodnji kontaktni obrazec

NAROČITE SE NA PREGLED

  Priloži datoteko (dovoljeni formati: PDF, JPG, DOCX, DOC)


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@medilase.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo MEDILASE d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravno obvestilo.

  partneri-medilase-fotona

  PUBLIKACIJE

  031 701 774
  Facebook
  Instagram