Intravenska vitaminsko-mineralna in poživitvena infuzija

Intravenska infuzija je prilagojena potrebam vsakega posameznika za hitrejšo regeneracijo telesa po ali pred napornimi obdobji

Intravenska vitaminsko-mineralna in poživitvena infuzija je primerna za vse, ki se zaradi vsakodnevnega hitrega življenjskega sloga znajdejo v stanju stresa, izčrpanosti, kronične utrujenosti in pomanjkanja energije. Infuzija spodbuja hitro okrevanje in hiter dvig odpornosti v primeru oslabljenega imunskega sistema po preboleli bolezni. Učinkovita je tudi v sklopu priprav na težje fizične ali psihične obremenitve ter priprav na operacije in druge posege. Omogoča hitrejšo regeneracijo in okrevanje po športnih naporih. Blagodejno vpliva na obnovo in regeneracijo kože. Prav tako ima ugoden vpliv na delovanje možganov in izboljšanje kognitivnih funkcij.

Osnovna univerzalna intravenska infuzija je na voljo vsakomur, zanjo niso potrebni laboratorijski izvidi. Intravenska infuzija je sestavljena iz različnih vitaminov, kot so vitamin C, vitamini B kompleksa, folna kislina, in mineralov, kot so cink, selen in magnezij.

Personalizirana individualna intravenska infuzija je na voljo posameznikom s kompleksnejšimi zdravstvenimi stanji ter posebnimi potrebami in željami. Zanjo so potrebni laboratorijski izvidi.

Personalizirana intravenska infuzija je prilagojena posamezniku, zato je pred aplikacijo potreben posvet z zdravnikom, ki je med aplikacijo tudi ves čas prisoten. Za posvet potrebujete laboratorijske izvide, ki jih zdravnik pregleda. Pogovorita se o vašem življenjskem slogu, prehranjevalnih navadah, morebitnih akutnih in/ali kroničnih boleznih, zdravstvenih težavah itd. Dobite osnovno usmeritev o zdravi varovalni prehrani, športni aktivnosti in življenjskem slogu. Pogovor poteka okvirno 30 minut. Intravenska infuzija je poleg osnovne univerzalne mešanice sestavljena iz vitaminov in mineralov, ki so prilagojeni posamezniku. Prav tako so lahko po potrebi dodane aminokisline.

Trajanje intravenske infuzije: Intravenska infuzija traja 45 do 60 minut. Ves čas ste pod nadzorom zdravnika in izkušene diplomirane medicinske sestre.

Število intravenskih infuzij: Predvideno število intravenskih infuzij je odvisno od stanja, ki ga želite izboljšati, in sicer od 1 do 5 intravenskih infuzij, enkrat na 3 do 4 tedne, kasneje po potrebi.

Pred intravensko infuzijo: Pri personalizirani individualni intravenski infuziji morate imeti s seboj laboratorijske izvide krvi. Navodila glede pregleda krvi prejmete po elektronski pošti.

Po intravenski infuziji: Po intravenski infuziji ni omejitev.

Ostalo:

 • Intravenska infuzija ni neprijetna, lahko boste zaznali topel ali hladen občutek. 
 • Po intravenski infuziji bo na koži videti le pik igle za infuzijo.
 • Intravenske infuzije niso nadomestilo za kakršnokoli redno terapijo ali zdrav življenjski slog in prehranjevanje.
 • Intravenska infuzija je veganska, brez glutena, brez konzervansov in težkih kovin.
 • Vitamini B kompleksa prehodno pustijo nekoliko spremenjen okus v ustih, kar pa hitro izzveni.
 • Cena je odvisna od sestavin, ki so dodane v infuzijo.

Cena: 180–350 € na intravensko infuzijo.

Intravenozne terapije
PodročjeCenaŠt. Posegov
Intravenska infuzija180€ - 350€1-5

Zagotovite si svoj termin s klicem na
+386 31 701 774
ali pa nam pošljite spodnji kontaktni obrazec

Zagotovite si svoj termin s klicem na
+386 31 701 774
ali pa nam pošljite spodnji kontaktni obrazec

NAROČITE SE NA PREGLED

  Priloži datoteko (dovoljeni formati: PDF, JPG, DOCX, DOC)


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@medilase.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo MEDILASE d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravno obvestilo.

  partneri-medilase-fotona

  PUBLIKACIJE

  031 701 774
  Facebook
  Instagram