Lasersko odstranjevanje benignih sprememb kože (npr. pecljati fibromi)

Fibromi so benigni in večinoma pecljati nenevarni izrastki v kožni barvi, ki se najpogosteje pojavijo na področju vratu, pazduh, pod prsmi in v dimljah.
Vzrok njihovega nastanka ni popolnoma jasen, pomembna dejavnika pri nastanku sta dednost in debelost. Običajno so veliki nekaj milimetrov, lahko pa tudi centimeter ali več. Lahko se pojavljajo posamezno, praviloma pa v skupinah. Prepoznavanje mehkih fibromov nam ne povzroča težav, redko so po izgledu podobni melanocitnim nevusom ali seboroičnim keratozam. Spremembe so nenevarne, vendar jih je sčasoma vedno več in predstavljajo estetski problem. Kadar so moteči, jih enostavno, hitro in skoraj neboleče odstranimo z laserjem.

Trajanje terapije: odvisno od velikosti, števila in razširjenosti fibromov (1545 min)

Število terapij: Ena terapija je dovolj za popolno odstranitev fibromov.

Pred terapijo: Posebna nega pred prihodom na poseg ni potrebna.

Po terapiji: Na mestu odstranjenega fibroma se lahko pojavi ranica v približni velikosti odstranjenega fibroma, ki jo v naslednjih dneh prekrije krasta.

Ostalo:

 • Laserski poseg je zelo učinkovit in varen način odstranitve fibromov.
 • Minimalna poškodba okolnega tkiva in posledično hitro celjenje.
 • Zelo natančen poseg.
 • Pred terapijo obravnavano območje po potrebi namažemo z lokalnim anestetikom.

Cena: od 100 € naprej

Primer

fibromi__01-prej
Prej
fibromi__01-potem
Potem
Medilase Laserska Klinika! Medilase – Laserska estetika, pomlajevanje, dermatologija, akne, strije. medilase-before-after--krog
Te fotografije prikazujejo resnično stanje pred in po postopku. Fotografije niso retuširane ali profesionalno obdelane, da ne zavajamo pričakovanj strank. Rezultati vsakega postopka se lahko razlikujejo glede na posameznika, njegovo starost, strukturo kože ali težave, ki jo ima. Posledično Medilase – laserska klinika ne more zagotoviti enakih rezultatov pri vsakem posamezniku.
Odstranjevanje benignih sprememb z laserjem
PodročjeCenaŠt. Posegov
Okoli oči250€ - 500€1-3

Zagotovite si svoj termin s klicem na
+386 31 701 774
ali pa nam pošljite spodnji kontaktni obrazec

Zagotovite si svoj termin s klicem na
+386 31 701 774
ali pa nam pošljite spodnji kontaktni obrazec

NAROČITE SE NA PREGLED

  Priloži datoteko (dovoljeni formati: PDF, JPG, DOCX, DOC)


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@medilase.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo MEDILASE d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravno obvestilo.

  partneri-medilase-fotona

  PUBLIKACIJE

  031 701 774
  Facebook
  Instagram