Mateja Lisjak dr. med. dermatologspecialistka dermatovenerologije

specialistka dermatovenerologije sreda od 14:00 do 20:00 031 /701 774 info@medilase.si

Mateja Lisjak, dr.med., specialistka dermatovenerologije je Medicinsko fakulteto zaključila v Ljubljani. Po diplomi je nekaj let delala kot družinska zdravnica. V tem času je pri delu z bolniki spoznala, kako pomemben je poleg visoke strokovnosti pri zdravljenju bolezni tudi odkrit pogovor z bolnikom.

Specializacijo iz dermatovenerologije je opravljala na Dermatološki kliniki v Ljubljani, nato se je odločila za samostojno pot v okviru zasebne ambulante v Ljubljani.

Velik pomen pripisuje tudi preventivi in izobraževanju, zato redno objavlja članke s področja zdravljenja kožnih bolezni in kožnih tumorjev v različnih revijah in časopisih z zdravstveno in poljudno vsebino. O novostih v dermatološkem zdravljenju in negi kože predava tudi na različnih strokovnih srečanjih.

Je tudi avtorica prvega dermatološkega praktičnega priročnika v slovenskem jeziku Uporabna dermatologija, ki na preprost in pregleden način opisuje najpogostejše kožne bolezni in kožne tumorje v slovenski populaciji. Namenjen je strokovnjakom sorodnih strok in laikom, ki bi si želeli sami pomagati k hitrejšemu zdravljenju različnih kožnih težav.

Delovni čas: vsako sredo od 14:00 do 20:00

Publikacije:

 

Kronična Utrujenost ViVa

Zdravje.si

Viva.si

Cosmopolitan

 

 

O NAS

Smo dermatološki center z 18 let izkušnjami, nešteto zadovoljnimi strankami in vrhunskim zdravniškim osebjem. Vabimo vas, da se oglasite pri nas in se naročite za podroben pregled.

KONTAKT

Tbilisijska 59, 1000 Ljubljana

031 701 774

info@medilase.si

www.medilase.si

DELOVNI ČAS

ponedeljek
9:00 - 12:00

torek, četrtek in petek
13:00 - 20:00

DERMATOLOGIJA ob sredah - ostale dni po naročanju