Jasna Blaha, dr. med.Specialistka za delo s sodobnimi medicinskimi laserji

Specialistka za delo s sodobnimi medicinskimi laserji vsak delovni dan med 10:00 in 20:00 031 /701 774 info@medilase.si

Dr. Jasna Blaha je zaključila študij medicine na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Po pridobitvi licence za delo je postala zasebna zdravnica na področju splošne medicine in se je ob svoji splošni medicinski praksi uveljavila kot specialistka za delo s sodobnimi medicinskimi laserji.

Delo z laserji je pričela opravljati v sodelovanju s Fotono d.d., slovensko tovarno laserskih aparatov kot njihov referenčni zdravnik, kjer je imela možnost odkrivati prednosti uporabe laserske tehnologije pri zdravljenju in odpravljanju motečih sprememb na koži. S svojim znanjem in izkušnjami pri delu z laserji je z njenimi predavanji izobraževala zdravnike tako doma kot po svetu. Dr. Blaha je članica akademije za lasersko medicino skupaj z eminentnimi strokovnjaki na tem področju. Pogosto se udeležuje konferenc seminarjev in delavnic v zvezi z estetsko medicino. Njeno delo pa je podkrepljeno z znanjem in dolgoletnimi izkušnjami na področju trajnega odstranjevanja dlak, motečih žilnih sprememb, pomlajevanja kože, zdravljenja aken, glivičnih bolezni nohtov in bradavic.

Najbolj sem vesela, ko dekleta in ženske po zdravljenju z laserjem povedo, kako zadovoljne so z epilacijo ali pa z novim stanjem kože. To me zelo razveseli in izpolnjuje, saj s tem ne le pomagam njim, ampak tudi sama dosežem strokovni rezultat.

Certifikati

Publikacije

Planet lepote

Laserandhealthacademy

Laserandhealthacademy

Med.over.net

Med.over.net Forum

Siol.net Lepota in Zdravje

Dnevnik.si

Klub srečnih

Technolase aesthetics Reference

Laser broshure

Dobrodelnost

Drustvo ženska svetovalnica

Cosmopolitan

O NAS

Smo dermatološki center z 18 let izkušnjami, nešteto zadovoljnimi strankami in vrhunskim zdravniškim osebjem. Vabimo vas, da se oglasite pri nas in se naročite za podroben pregled.

KONTAKT

Tbilisijska 59, 1000 Ljubljana

031 701 774

info@medilase.si

www.medilase.si

DELOVNI ČAS

ponedeljek
9:00 - 12:00

torek, četrtek in petek
13:00 - 20:00

DERMATOLOGIJA ob sredah - ostale dni po naročanju