Pomlajevanje

od 50 € 30 min info@medilase.si Naroči se

LASERSKO POMLAJEVANJE KOŽE

AKCIJA – POMLAJEVANJE OBRAZA samo 70 €

- od 50 € naprej -

Lasersko pomlajevanje kože je revolucionaren način bojevanja s prezgodnjimi znaki staranja. Rezultat tega naravnega in nebolečega procesa je bolj zdrava, manj zgubana in bolj napeta koža.

V procesu pomlajevanja kože uporabljamo laser, ki kožo obnavlja od znotraj navzven. Prav zaradi tega so učinki pomlajevanja  kože in glajenja gub dolgotrajni.

Laser deluje tako, da se tvorba naravnega kolagena v koži, ki je z leti vse manjša, poveča. Tudi po končanih obiskih se bo proces tvorjenja naravnega kolagena nadaljeval, kar bo vidno v večji napetosti in mladostnejšemu videzu  kože.

Prednost laserskega pomlajevanja kože pa je tudi, da pri tem ne uporabljamo nobenih agresivnih kemikalij, temveč zgolj stimuliramo naravne reparativne (obnovitvene) procese v  koži.

Klinične študije so pokazale, da je za optimalno tvorjenje naravnega kolagena v  koži potrebno več obiskov. Da bi obdržali mladosten in zdrav videz so priporočljivi občasni obiski, ki bodo zagotovili nadaljnjo tvorjenje kolagena. Proces laserskega pomlajevanja kože je enostaven in učinkovit. Traja največ pol ure in nima nikakršnih stranskih učinkov. Priporoča se že po 30. letu starosti.

Oglejte si VIDEO posnetek

Kako laserski žarek vzpodbuja procese pomlajevanja kože?

Z  Nd Yag laserjem (XP MAX), ki ga uporabljam povzročimo drobne poškodbe (mikropoškodbe) v  dermisu in s tem stimuliramo reparativne procese v koži.  Ob tem se pospeši  mikrocirkulacija v koži,  poveča se  tvorba kolagena, elastina in medceličnine, katere pomemben sestavni del je hialuronska kislina,ki veže vodo in daje koži volumen. Krema ne more seči tako globoko v kožo kot laserski žarek. Laserski žarek je tako učinkovitejši pri pomlajevanju kože in glajenju gub.

Prednost laserskih posegov je, da  ne povzročajo resnejših stranskih učinkov, če so opravljeni strokovno in jih opravlja zdravnik.

Kdaj začeti s pomlajevanjem kože?

Za lasersko pomlajevanje kože  se ženske v glavnem odločajo v poznejših letih. To so predvsem ženske po petintridesetem letu. Priporočljivo je, da z laserskimi posegi  pričnejo čimprej  in tako dlje ohranijo mladostnejši videz.

Koliko posegov je potrebno ?

Po  40. letu je namreč potrebno opraviti več posegov,  da dosežemo  vidnejši  učinek. Lahko se opravi  štiri do pet posegov  letno. Končni učinek je odvisnen tudi od genetskih zasnov in kožnega tipa posameznika. Za ženske po petdesetem letu   je optimalno, da se za posege odločijo večkrat letno. Priporočam jih trikrat spomladi in jeseni. Tako namreč čez  vse leto poskrbijo zase.

POMLAJEVANJE KOŽE CENA ŠT. PONOVITEV AKCIJA 5 + 1 BREZPLAČNO AKCIJA na 12 OBROKOV 
Obraz AKCIJA 70 € 100 € 6-10
Okrog oči 50 € 6-10  250 €
Dekolte 100 € 6-10  500 € 42 € / na mesec
 Zdravniški pregled   40 € BREZPLAČEN  če koristite storitev

V skladu z Zakonom o davku na dodano vrednost smo oproščeni obračuna DDV na podlagi 94. člena ZDDV

CENIK VELJAVEN od  1.12.2014.

AKCIJA 5 + 1 se prizna le ob nakupu paketa.

MOŽNOST PLAČILA NA VEČ KOT 12 OBROKOV LE OB NAKUPU PAKETOV ali POSAMEZNIH STORITEV V SKUPNI VREDNOSTI  USLUG NAD 350 €

NAROČI SE

POKLIČITE ŠE DANES 031 701 774

O NAS

Smo dermatološki center z 18 let izkušnjami, nešteto zadovoljnimi strankami in vrhunskim zdravniškim osebjem. Vabimo vas, da se oglasite pri nas in se naročite za podroben pregled.

KONTAKT

Tbilisijska 59, 1000 Ljubljana

031 701 774

info@medilase.si

www.medilase.si

DELOVNI ČAS

ponedeljek
9:00 - 12:00

torek, četrtek in petek
13:00 - 20:00

DERMATOLOGIJA ob sredah - ostale dni po naročanju