JEUNESSE – CELOSTNI ODGOVOR V BOJU PROTI CELIČNEMU STARANJU

JEUNESSE – CELOSTNI ODGOVOR V BOJU PROTI CELIČNEMU STARANJU

JEUNESSE

09.02.2015
Sistem za ohranjanje mladosti, ki ga je skupaj z vodilnimi ameriškimi zdravniki razvil lepotni kirurg dr. Nathan Newman, specialist svetovnega formata napredne dermatološke in laserske kirurgije, integrativnega age-managementa in terapije izvornih celic. Newman, ki je dolga leta preučeval značilnosti izvornih celic, je razvil rešitve za zdravljenje opeklin in formule za upočasnjevanje procesov staranja na koži.
Njegov super serum, prva izmed številnih zvezd Jeunesse, vsebuje več kot 200 rastnih faktorjev človeškega izvora, s čimer postavlja popolnoma nov in revolucionaren trend v kozmetični industriji.
Vendar pa, serum je le začetek, ne konec Jeunessove zgodbe. Vizija Jeunesse se ni ustavila le pri koži, vojno je staranju napovedala na celi črti – na celični osnovi. Tako je ob pomoči najboljših svetovnih strokovnjakov z različnih področij nastal Jeunessov sistem za ohranjanje mladosti, imenovan Y.E.S. (Youth Enhancement System), celostna protistarostna strategija, temelječa na prelomnih znanstvenih odkritjih, ki jih ne boste našli nikjer drugje.
Y.E.S. je linija izdelkov za nego kože ter prehranskih nadomestkov, ki telesu pomagajo ohranjati mladost na celični ravni. Hkratna uporaba izdelkov Jeunesse deluje na celice in jih ohranja mladostne in vitalnejše na tri načine: inovacija človeških izvornih celic pospešuje nastajanje novih celic, tehnološko najnaprednejše sestavine, delujoče proti staranju, pa v visokih koncentracijah upočasnjujejo staranje in podaljšujejo življenjsko dobo celic.

LUMINESCE™ − CELIČNO POMLAJEVANJE ZA KOŽO

Formula Luminesce™ telesu pomaga prenavljati in pomlajevati kožo. Po zaslugi ekskluzivne patentirane formule, pridobljene iz odraslih izvornih celic človeka, vsebuje več kot 200 ključnih človeških rastnih faktorjev in celičnih komunikatorjev. V liniji so poleg seruma na voljo tudi dnevna in nočna krema, sredstvo za čiščenje obraza, maska in krema za obnavljanje kože telesa. Izdelki povečajo čvrstost, elastičnost in gladkost kože na celični ravni**, minimizirajo pojavljanje drobnih linij in globokih gub, pomagajo izenačevati razbarvano kožo in odpravljati kožne madeže ter sodelujejo pri celjenju opeklin in brazgotin. Vsi izdelki so naravni, hipoalergeni in brez parabenov.
VEČ O KREMAH LUMINESCE

FINITI™ − ZVEZDNIŠKI PROIZVOD PROTI STARANJU, KI TEMELJI NA Z NOBELOVO NAGRADO NAGRAJENEM ODKRITJU

Izdelek, ki temelji na z Nobelovo nagrado nagrajeni raziskavi dejavnikov staranja, ta je pripeljala do odkritja, na kakšen način so kromosomi zaščiten s telomeri in z encimom telomeraze, klinično dokazano varno podaljšuje kratke telomere pri človeku in s tem upočasnjuje procese staranja*. Jeunesse Finiti™ vsebuje edino znano patentirano hranilo iz naravnih sestavin TA-65®MD, ki dokazano varno daljša kratke telomere pri ljudeh*, saj aktivira telomeraze, encime, ki gradijo telomere, in s tem upočasnjuje celično staranje. Poleg tega, da podpira odlašanje celičnega staranja (tudi celic imunskega sistema), vsebuje tudi močno kombinacijo antioksidantov za krepitev naravne pomlajevalne sposobnosti telesa, ki organizem varujejo pred oksidativnim stresom.

ŽELIM KUPITI TA IZDELEK

Vidacell™ − ZA CELIČNO RAZSTRUPLJANJE

100-% naravno prehransko dopolnilo, pripravljeno iz posebej izbranih frakcij avtohtonih vrst riža, pobranega takrat, ko je v njem največ hranil, zagotavlja celicam bistvene hranilne snovi za ohranjanje optimalnega zdravja organizma. Vidacell™ spodbuja celično razstrupljanje jeter, povečuje energijo v mitohondrijih ¬– to je bazična človeška energija – pospešuje medcelično komunikacijo in blagodejno vpliva na kožo.

ŽELIM KUPITI TA IZDELEK

AM&PM ESSENTIALS™ − VITALNOST OD JUTRA DO VEČERA

Jeunesse AM&PM Essentials™ sta prehranska dodatka, ki celice oskrbita z vitamini in minerali, potrebnimi za optimalno delovanje celične osnove. Ciljno delujeta na telomere, segmente DNK, ki v procesu staranja izginjajo hitreje, kot se lahko celice obnavljajo. Poleg tega, da Jeunesse AM&PM Essentials™ podaljšujeta življenjsko dobo telomerov in s tem pomagata pri upočasniti procesa staranja, AM Essentials, namenjen dnevnim aktivnostim, pomaga pri uravnavanju hormonskega staranja, poveča umsko ostrino in izboljšuje življenjske funkcije, PM Essentials pa poskrbi za dober spanec ter organizmu dovaja najpomembnejše vitamine in minerale, potrebne za obnovo celic.
Ključno:
 pomagata varovati pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali,
 podpirata naravno zmožnost obnove DNK,
 pomagata ohranjati zdravo delovanje celic in uravnavati naravni bioritem telesa (AM dviguje nivo energije čez dan, PM pomaga do boljšega spanca zvečer),
 pomagata ohranjati zdrave lase in nohte,
 krepita imunski sistem.

ŽELIM KUPITI TA IZDELEK

Dr. Vincent Giampapa je bil za izdelek AM/PM nominiran za Nobelovo nagrado.

RESERVE™ − UČINKOVITO OROŽJE PROTI PROSTIM RADIKALOM

Strokovnjaki s področja zdravja so si edini, da številne zdravstvene težave povzročajo prav škodljivi prosti radikali, zaradi česar je najboljša preventiva krepitev odpornosti telesa s pravilnim prehranjevanjem in z dodatnim vnosom antioksidantov. Unikatna botanična mešanica esencialnih antioksidantov, antocianinov in esencialnih maščobnih kislin Reserve™ organizem ščiti tako, da celično membrano varuje pred škodljivimi zunanjimi vplivi in krepi celice, s čimer podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Hkrati poskrbi za izboljšanje kardiovaskularnih funkcij, sodeluje pri optimalnem delovanju prebavnega trakta, spodbuja presnovo in podpira zdravo izgubljanje odvečne teže, delovanje možganov ter krepi spomin.
Ključno:
 podaljšuje življenjsko dobo celic organizma,
 upočasnjuje staranje celic z Resveratrolom, antioksidantom, ki dokazano podaljšuje življenjsko dobo,
 vsebuje druge antioksidante iz jagod acai, grenivke, zelenega čaja, aloe vere in grozdnih pešk,
 ščiti pred prostimi radikali,
 spodbuja zdravo delovanje kardiovaskularnega sistema,
 ob pomoči maščobnih kislin pomaga pri prebavi,
 spodbuja metabolizem pri zdravem izgubljanju odvečne teže.

ŽELIM KUPITI TA IZDELEK

Vsi izdelki Jeunesse so del sistema Y.E.S za ohranjanje mladostne vitalnosti, zato jih lahko uživate sočasno

* *de Jesus, Bruno Bernardes, Kerstin Schneeberger, Elsa Vera, Agueda Tejera, Calvin Harley, and Maria Blasco. August 2011. “The telomerase activator TA-65 elongates short telomeres and increases healthspan of adult/old mice without increasing cancer incidence.” Aging Cell 10(4): 604-621. Harley CB, Liu W, Blasco MA, Vera E, Andrews WH, Briggs LA, Raffaele JM. February 2011. “A natural product telomerase activator as part of a health maintenance program.” Rejuvenation Research 14(1): 45-56. Malorga, Brenda, Riley Bateman, Greg Sweeney, Danielle Finger, Taylor Dimler, Rita B. Effros and Hector F. Valenzuela. March 2013. “Functional Assessment of Pharmacological Telomerase Activators in Human T Cells.” Cells. 2(1), 163-187; doi:10.3390/cells2010163.
**Patent No: 7,846,904.**Klinična študija, opravljena v neodvisnem laboratoriju ST&T RESEARCH INTL.
vir : http://www.gloss.si/trendi/jeunesse-celostni-odgovor-v-boju-proti-celicnemu-staranju

Tags:

Trackback from your site.

O NAS

Smo dermatološki center z 18 let izkušnjami, nešteto zadovoljnimi strankami in vrhunskim zdravniškim osebjem. Vabimo vas, da se oglasite pri nas in se naročite za podroben pregled.

KONTAKT

Tbilisijska 59, 1000 Ljubljana

031 701 774

info@medilase.si

www.medilase.si

DELOVNI ČAS

ponedeljek
9:00 - 12:00

torek, četrtek in petek
13:00 - 20:00

DERMATOLOGIJA ob sredah - ostale dni po naročanju